Mizeria din Spitalul Județean de Urgență Craiova, un focar de infecție

0
437

Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova este într-o stare atât de jalnică, încât poate constitui un focar de infecție. O telespectatoare Digi24 din Craiova a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii însoțite de următorul mesaj:

Spitalul Judeţean nr. 1 Craiova, secţia ortopedie-traumatologie….nu este posibil aşa ceva, focar de infecţie (goange muuulllte, dormi cu becul aprins, că rişti să se urce pe tine, igrasie exagerat de multă, iar în baie…pamperşi pe jos, tavanul mai are puțin şi cade, să nu spun de gresie şi de duș ..dacă foloseşti baia, din orice punct de vedere, mai rău te îmbolnăveşti). Și nu numai secţia aceasta. România este ţara în care trăim. Trebuie făcut ceva….Uitaţi pozele pe pagina de Facebook. Vă mulţumesc”.

Iată și fotografiile:

După ce a vizionat aceste imagini, un alt telespectator ne-a trimis fotografii, de la o altă secție a spitalului, cu următorul mesaj:

„Legat de ştirea cu mizeria din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, va trimit câteva fotografii făcute săptămâna trecută la etajele 7 şi 8 din această instituţie, pe palierele de la Secţia de Obstretică-Ginecologie”.