spot_img
6.7 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăALEGERI 2020MIZA CAFTELII DIN POLIȚIE: Radu Gavriș era dorit de USR-PLUS secretar de...

MIZA CAFTELII DIN POLIȚIE: Radu Gavriș era dorit de USR-PLUS secretar de stat la Interne

-

In negocierile cu PNL, Radu Gavriș a fost propunerea tandemului Barna-Cioloș pentru funcția de secretar de stat în Ministerul de Interne, iar dacă nu apăreau imaginile din Centrul Vechi, ar fi fost numit în această săptămână, transmite PSnews.

- Reclama -

Surse din conducerea liberală au dezvăluit pentru PS News că Radu Gavriș gravitează de multă vreme în anturajul celor de la USR PLUS, încă de pe vremea în care Ministerul de Interne era condus de Carmen Dan. Numele lui a fost folosit de echipele de comunicare ale USR PLUS pentru a critica modificările Codului Penal operate de PSD, în special scoaterea din dosare a fotografiilor și imaginilor video făcute fără mandat.

Gavriș a strâns relațiile cu USR PLUS după ce a fost mutat disciplinar din București, unde conducea Serviciul Omoruri, la IPJ Harghita.

În august 2020, imaginile în care șeful Poliției Române de atunci, Liviu Vasilescu, apare împreună cu membrii clanului Pian stârnesc un nou scandal la vârful MAI, iar Radu Gavriș primește și el doza de victimizare publică, după ce se zvonește că el l-ar fi ”turnat” pe șeful Poliției, iar drept răzbunare a fost mutat IPJ Harghita.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img