spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăEconomieAgriculturaMisterul morților peștilor pe Dunăre în zona Mehedinți

Misterul morților peștilor pe Dunăre în zona Mehedinți

-

Autorităţile fac cercetări după ce mai mulţi peşti au fost găsiţi morţi pe Dunăre, între localităţile Vrancea şi Crivina, aceştia prezentând pete sângerii şi lipsa solzilor. Probele de apă recoltate din zona respectivă sunt în parametri normali, dar autorităţile continuă verificările pentru a stabili cauza mortalităţii piscicole, transmite News.ro.

- Reclama -

O echipă din cadrul Administraţiei Bazinaeă de Apă Jiu – Sistemul de Gospodărire a Apelor Mehedinţi s-a deplasat la faţa locului unde, împreună cu Garda de Mediu şi Poliţia de Frontieră ,a constatat că există mortalitate piscicolă la specia caras şi că această specie de peşte prezintă lipsă de solzi şi pete sângerii.

Specialiştii S.G.A  Mehedinţi au prelevat probe de apă în vederea efectuării analizelor specifice şi câteva exemplare de peşte ce a fost predati la Direcţia Sanitar Veterinară pentru analize toxicologice.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...