spot_img
19.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriMisterul consilierei sexy a ministrului demisionar al Finanțelor

Misterul consilierei sexy a ministrului demisionar al Finanțelor

-

Un detaliu interesant din povestea ministrului demisionar al Finanțelor este relatat de presa locală din Olt, fieful lui Darius Vâlcov, acesta fiind primarul Slatinei la un moment dat. Darius Vâlcov a avut o consilieră care a făcut deliciul revistelor de scandal. Numai că la un moment anul trecut consiliera a dispărut.

- Reclama -

bianca
Controversata consilieră a fostului primar al municipiului Slatina, Darius Bogdan Vâlcov, a fost ridicată în 2013 de la domiciliul din Slatina şi dusă la D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Suceava pentru audieri, fiind cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de iniţiere, constituire, sprijinire şi aderare a unui GRUP INFRACŢIONAL ORGANIZAT, evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul adus bugetului de stat de grupul din care a făcut parte consiliera lui Darius Vâlcov- azi urmărit penal la rându-i- a fost estimat la momentul deschiderilor la suma de 9.800.000 de euro, scrie Concret de Olt.
Firma prin care consiliera Bianca Cristina Tonita şi-a desfăşurat activitatea este S.C. NOA EXPRESS CONSULTING SRL cu sediul în Slatina, strada Aleea Macului nr.2, bloc 2, scara A, ap. 24, starea actuală a acesteia fiind: URMĂRIRE PENALĂ, ÎNTRERUPERE DE ACTIVITATE din data de 17.05.2013 până la data de 16. 06.2013 conform ultimei înregistrări în Registrul Comerţului din data de 31.05.2013. Sediul social a fost obţinut în baza unui contract de comodat pentru o perioadă de 49 ani, iar Bianca Cristina Toniţa a avut calitatea de administrator.

Din 2013 şi până azi situaţia consilierei fostului ministru de Finanţe, acuzată tocmai de evaziune şiscală şi aderare la grup infracţional organizat, este aceeaşi: cercetare în stare de libertate, mai scrie Concret de Olt.

În interceptările de la dosar între apropiații lui Vâlcov se face referire la consilieră:

ȘUȘALĂ LUCIAN: Pe aia (Bianca Cristina Toniţa)au reținut-o, au dus-o 24 de ore și după aia iau dat drumu! De 1 an jumate nu se mai aude nimic! …[neinteligibil]… de milioane evaziune pe nivelul ăsta. Păi și ce s-a mai întâmplat!? …[neinteligibil]… firme băgate cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro. Și ce s-a mai întâmplat!? ”

Jurnaliștii de la Concret din Olt pun la final o întrebare: Interesant ar fi dacă cei care au ridicat-o în dimineaţa zilei de 27.05.2013 pe consiliera lui Darius Vâlcov, vor arăta şi de unde a luat Bianca Cristina Toniţa actele de la societatea prin care a făcut evaziune fiscală. Al cui era biroul din Clădirea OltProiect?

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img