spot_img
12.6 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăDezvaluiriMisterioasele vizite în Rusia ale lui Liviu Dragnea începând cu 2010: Unchiul...

Misterioasele vizite în Rusia ale lui Liviu Dragnea începând cu 2010: Unchiul decorat de Putin de 2 ori şi evreul de la Kremlin

-

Liviu Dragnea a efectuat din 2010 mai multe vizite private în Rusia, a recunoscut Victor Ponta într-un interviu la Hotnews.

FRAGMENTUL DIN INTERVIU:

- Advertisement -
  • DT: Domnul Bogdan Diaconu, acum un an, ii adresa dlui Dragnea urmatoarea intrebare, care a ramas fara raspuns: „de cate ori a fost domnia sa in Rusia din 2010 pana in prezent si care a fost scopul vizitelor sale repetate acolo?” Stiti ceva de vizite pe care dl Dragnea sa le fi facut in Rusia din 2010 incoace si sa nu stim de ele?
    VP:
     Da, stiu, dar e vorba de vizite cu caracter personal, nu politic, nu oficial, motiv pentru care n-am de ce sa vorbesc despre ele.

Despre Liviu Dragnea s-a speculat că ar fi avut legături cu ruşii evrei apropiaţi de liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

CITIŢI ŞI: Prietenul miliardar evreu rus al lui Dragnea și Putin, atac la Polonia

- Advertisement -

Unchiul lui Liviu Dragnea a fost decorat de preşedintele Rusiei Vladimir Putin de două ori.

CITIŢI ŞI: EXPLOZIV/ Unchiul lui Liviu Dragnea, omul URSS și al lui Putin: A venit în România cu Armata Roșie a lui Stalin/ DECORAT DE 2 ORI DE VLADIMIR PUTIN DOAR ÎN 2015/ După ce a reprimat demonstrațiile din 1956 de la Timișoara a fost făcut general

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img