spot_img
10 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăAnalizeMisterioasa intalnire de pe aeroportul Otopeni a Presedintelui Consiliului European cu Victor...

Misterioasa intalnire de pe aeroportul Otopeni a Presedintelui Consiliului European cu Victor Ponta in timpul reuniunii PSD

-

Victor Ponta a plecat inopinat din sedinta PSD de miercuri seara pentru o intalnire cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, in Salonul Oficial al aeroportului Otopeni.

Ponta nici nu a mai apucat sa voteze. 

- Advertisement -

de ANDREI BADIN

La plecarea de la sedinta PSD, Ponta a spus ca are o intalnire si se va intoarce sa voteze. Cam in acelasi timp de la intalnirea PSD a disparut si Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD. Nu stim daca l-a insotit pe Ponta la intalnire sau unde s-a dus socrul premierului.

- Advertisement -

Ponta a scris mai apoi pe facebook ca i-a facut placere sa il intimpine pe Donald Tusk intr-o escala pe aeroportul Otopeni. Tusk venea de la Baku, dupa un turneu in cateva republici post-sovietice.

Greu de crezut ca Presedintele Consiliului European nu a avut un avion performant la dispozitie sa zboare direct de la Baku la Bruxelles fara escala. Adica sa aiba nevoie de alimentare in capitala Romaniei. Basca ca ruta a fost ocolita. Iar intrebarea este de ce?

Intalnirea NU a fost mediatizata de Tusk, foarte activ pe twitter si facebook. Nu exista in agenda sa oficiala, cel putin pana joi dimineata in Romania.

Presedintele Consiliului European nu a mai avut alte intalniri la Bucuresti cu oficiali romani. Logic, daca era ceva ce privea Romania, trebuia sa se vada cu presedintele Klaus Iohannis. Nu, s-a intalnit cu premierul Victor Ponta, care nici macar nu merge la Consiliile europene. 

A avut un mesaj personal Tusk pentru Ponta? Unul care priveste succesiunea la sefia Guvernului?

Nu stim. Dar evident putem specula.

Ultima data cand Ponta era chemat pentru discutii in Salonul Oficial al aeroportului Otopeni se intampla in vara lui 2012. Referendumul de suspendare al presedintelui de la aceea vreme.

Probabil ca un raspuns la ciudata intalnire il vom avea in cateva zile…

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img