spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăhighlightCum a ajuns un fost lider al studentilor comunisti membru in Consiliul...

Cum a ajuns un fost lider al studentilor comunisti membru in Consiliul Familiei Regale? / SURSE: Cearta violenta intre Principii Radu si Nicolae

-

Site-ul Hotnews publică fotografii de la ședința Consiliului Regal la care s-a luat decizia de excludere a principelui Nicolae de la succesiunea de la tron. În fotografii apare Mihnea Constantinescu, ambasador cu însărcinări speciale pentru securitatea energetică, fost purtător de cuvânt al premierului Petre Roman, fost consilier al premierilor Theodor Stolojan, Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta.

- Reclama -

Înainte de 1989, Constantinescu a avut funcții de conducere în UASCR, organizația studenților comuniști, scrie Evenimentul Zilei.

Fotografiile, preluate de pe site-ul Casei Regale, sunt fie de la reuniunea Consiliului Regal, fie de la o masă la restaurant, în perioada 29 iulie – 3 august.

CONSILIULREGALConform Statului Casei Regale din Consiliul Familiei Regale, aceasta este denumirea Familiei Regale, fac parte 6 membri ai Familiei Regale.

Consiliul Regal este format din 8 persoane, dar este o chestiune confidentiala, un instrument cu care lucreaza Regele. Atat Mihnea Constantinescu, cat si eu, Principele Radu si Principesa Margareta sunt membri in Consiliul Regal, a declarat pentru Hotnews.ro Ioan Luca Vlad, consilierul onorific al Casei Regale.

Din declaratia consilierul regal reiese ca in afara sa si a celor 6 membri ai Familiei Regale Mihnea Constantinescu este singurul membru al Consiliului Familiei Regale din afara Casei Regale. 

Este foarte interesant ca nici una din cele mai cunoscute personalitati publice cu vederi monarhiste nu face parte din acest Consiliu infintat in 2007.

Anterior acestei date a existat un Consiliu Consultativ al Casei Regale format din personalitati publice, printre care Octavian Paler sau Roxana Iordache, cunoscuti pentru vederile lor monarhiste.

Jurnalistul Marius Ghilezan l-a acuzat marti pe facebook ca Mihnea Constantinescu ca ar fi ofiter al serviciilor secrete.

Se desluşesc apele? Intransigentul meu coleg Ovidiu Zara a remarcat în poza publicată de mine, intitulată COMPLOTIŞTII, prezenţa lui Mihnea Constantinescu, un ofiţer notoriu, fost şef de cabinet la vreo doi prim miniştri. Ce caută MIhnea 007 în casa Regelui din Aubonne?, a scris Ghilezan.

In urma cu cativa ani si jurnalistul Ovidiu Ohanesian a facut acuzatii asematoare. El a afirmat ca Mihnea Constantinescu ar fi ofiter DGIA.

Surse din anturajul regal au precizat pentru FLUX24 ca ar fi avut loc o cearta violenta intre Principii Radu si Nicolae.

Nicolae ar fi spus, conform surselor, ca Radu este doar consortul Principesei Margareta si nu poate avea alte initiative.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img