spot_img
15.1 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăDezvaluiriMISTERELE DE LA LAUSANNE: Oncologii #Regelui Mihai sunt de negăsit, ÎNTREBĂRILE CHEIE

MISTERELE DE LA LAUSANNE: Oncologii #Regelui Mihai sunt de negăsit, ÎNTREBĂRILE CHEIE

-

Mai mulţi oncologi din Elveţia, Franţa şi România, consultaţi de FLUX 24, consideră că diagnosticele publicate de Consiliul Regal, carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică sunt congruente, dar lipsesc foarte multe detalii în caz care pun sub semnul întrebării diagnosticul anunțat oficial de Casa Regală, dar nesusținut oficial de nici un medic de la clinica din Lausanne, unde se află internat fostul Suveran, Mihai I.

Mai mult, vineri seară, fostul consilier apropiat al Regelui Mihai, Simina Mezincescu, a dat peste cap declarațiile oficiale ale Casei Regale.

- Advertisement -

Dacă Casa Regală a anunțat un diagnostic foarte grav, Simina Mezincescu spune că ar fi vorba doar de o simplă aluniță…

„O operație minoră. Pe obraz, unde avea un fel de aluniță”, a declarat vineri Simina Mezincescu la Antena 1.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:REGELE MIHAI E ÎN STARE GRAVĂ ȘI A ABDICAT: Principesa Margareta a preluat prerogativele Coroanei/ ULTIMA FOTOGRAFIE CU REGELE MIHAI

Nici un medic de la această clinică nu și-a asumat oficial buletinul medical difuzat de Casa Regală, ceea ce pune mari semne de întrebare privind autenticitatea acestuia.

Carcinom epidermoid are evoluţie lentă și nu putea apărea peste noapte, susţin oncologii contactați de FLUX 24.

Dacă suferea de carcinom epidermoid diferenţiat, atunci era mai grav, spun aceleași surse.

Şi leucemia are evoluţie lentă, în ani.

Carcinonul epidermoid este o formă de cancer a unor celule epiteliale, găsite atât în piele cât şi în structura unor organe interne. Poate fi localizat la nivelul esofagului, ale plămânilor, ale gurii sau buzelor. Este o formă de cancer ce afectează cu precădere persoanele în vârstă, mai des întâlnită la bărbaţi decât la femei.

Există foarte multe întrebări în acest caz.

Ciudată e și declarația Principesei Margareta din urmă cu două săptămâni.

CITIȚI ȘI:#RegeleMihai/ VIDEO ȘOCANT CU PRINCIPESA MARGARETA ACUM 12 ZILE : Ce se ASCUNDE în spatele ușilor închise ale Consiliului Regal de la Morges? UPDATE: Comentariul lui Ion Cristoiu

Acesta este însă diagnosticul real?

Sau asistăm la o scenetă, cum spun unii vechi monarhiști în care scopul e doar preluarea Casei Regale și a moștenirii?

CITIȚI ȘI:BOMBĂ DESPRE BOALA #REGELUI MIHAI/ Declarațiile oficiale ale Casei Regale DATE PESTE CAP de Simina Mezincescu, fosta șefă a Protocolului Regal

După apariţia informaţiei, furnizate de Simina Mezincescu, fosta secretară particulară a Regelui și șef al Protocolului Regal, conform căreia Majestatea Sa Regele Mihai a avut o intervenţie minoră la o aluniţă au apărut mai multe întrebări publice și s-a pus la îndoială diagnosticul difuzat de Casa Regală.

Casa Regală nu a dat însă nici un detaliu.

Mai mulţi medici s-au întrebat de ce a fost necesară o astfel de operaţie, în condiţiile în care la această vârstă anesteziştii nu-şi prea asumă responsabilitatea.

Specialiştii consideră că nu ar fi fost necesară intervenţia chirurgicală decât doar în cazul unei slăbiri a sistemului imunitar, datorită leucemiei. Aceiaşi medici spun că prin apariţia medicamentului Nivolumab, un întăritor al santinelelor, organismul lupta singur.

Toţi se întreabă de ce nu a a apărut o echipă medicală complexă de la spitalul din Lausanne (în tratamentul cancerului se lucrează în echipă, un anatomopatolog, un oncolog, un chirurg şi un anestezist), care să explice public stadiul bolilor, așa cum se procedează de obicei în astfel de cazuri, care să prezinte OFICIAL buletinul medical.

În orice stat democratic din lume, Suveranul este îngrijit de mai mulţi medici, iar comunicarea se face exclusiv de medici. 

De ce s-a preferat un comunicat emis de nespecialişti? Nesusținut public de nici un doctor de la Spitalul de Urgență din Lausanne?

Sunt întrebările cheie în cazul #Regelui Mihai.

Anul trecut, doi vechi monarhiști, Marius Ghilezan şi Roxana Iordache, amândoi proveniţi din familii de medici, au afirmat că Regele este captiv la Aubonne.

Consiliul Regal s-a întrunit în a cincea sesiune, pe 1 și 2 martie 2016, la cererea Majestății Sale Regelui. Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a Majestății Sale, care a fost supus recent unei operații chirurgicale. Diagnosticele puse de de echipa medicală sunt: carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică. Majestatea Sa urmează un tratament complex și solicitant ce îl impedică să apară în public, a transmis oficial marți în numele Casei Regale Andrew Popper, Şeful Casei Majestăţii Sale Regelui.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img