spot_img
27.3 C
București
luni, august 8, 2022
AcasămediuMIȘCARE IMPORTANTĂ: PSD preia controlul în Comisia Juridică a Senatului

MIȘCARE IMPORTANTĂ: PSD preia controlul în Comisia Juridică a Senatului

-

Senatorul independent Mihai Neagu a fost schimbat, luni, din comisia juridică a Senatului, locul acestuia fiind luat de social-democratul Pavel Marian, raportul între Putere şi Opoziţie, în această comisie fiind în acest moment de egalitate, cinci la cinci, iar votul decisiv fiind cel al UDMR, transmite Mediafax.

- Reclama -

Anunţul privind schimbarea lui Neagu din comisia juridică a fost făcut de viceliderul grupului PSD din Senat, Doina Silistru, în plenul Senatului.

Decizia PSD de schimbare a lui Neagu din comisia juridică a venit, potrivit unor surse parlamentare, după votul din comisie, în cazul cererii DNA de reţinere şi arestare prezentivă pentru social-democratul Dan Şova, când votul a fost foarte strâns, de şase voturi în favoarea cererii DNA şi cinci voturi împotrivă.

Sursele citate au precizat că votul lui Mihai Neagu a înclinat balanţa şi astfel s-ar fi ajuns la avizul pozitiv pentru arestarea lui Dan Şova, în comisia juridică.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...