spot_img
20.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăhighlightMirel Palada: Sunt onorat sa fiu alaturi de Ponta in Raportul Departamentului...

Mirel Palada: Sunt onorat sa fiu alaturi de Ponta in Raportul Departamentului de Stat al SUA

-

”Sint onorat sa fiu alaturi de Premierul Victor Ponta in a scoate in evidenta abuzurile de „obiectivitate” ale presei „obiective”. Sint sigur ca institutiile internationale care m-au pus in aceasta onoranta companie au fost la fel de ingrijorate in obiectivitatea lor si vituperau la fel si cind presedintele Basescu Traian vorbea de „tiganci imputite” si de „urca-te pe masa sa-ti arat”, a scris pe facebook fostul purtator de cuvant al Guvernului Mirel Palada, dupa ce a fost criticat in Raportul Departamentului de Stat.

- Reclama -

CITITI SI:EXPLOZIV:Raport devastator despre justitia din Romania al Departamentului de Stat al SUA: Abuzuri cu arestarea preventiva, interceptari telefonice ilegale, procese inechitabile, procurorii dau informatii in presa despre dosare

În iulie 2014, Ponta i-a numit pe reporterii agenţiei de presă Mediafax «mujahedini» şi «talibani», iar în august Palada, pe pagina sa de Facebook, a calificat unii jurnalişti drept «dobitoci», adăugând că ar simţi «plăcere să îi execute electric». Atât presa, cât şi ONG-uri au considerat că Ponta şi Palada au încercat să intimideze jurnalişti independenţi. După aceste afirmaţii, Palada a fost înlocuit din funcţia de purtător de cuvânt, se spune in raportul Departamentului de Stat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img