Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova despre relatia cu Sebastian Ghita: El se ocupă de ştiinţele noi, noi ne ocupăm de ştiinţele vechi

0
264

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, cercetat alături de Sebastian Ghiţă în dosarul de corupţie al lui Iulian Herţanu, susţine că nu are nicio relaţie de afaceri cu Sebastian Ghiţă şi că ”sunt invenţii anumite interpretări” ale discuţiilor telefonice apărute în stenograme, transmite Mediafax.

Dacă ţineţi cont că eu am 70 de ani, iar Ghiţă are 36 de ani, nu am nicio afacere, eu sunt din Baia Mare şi el este din Ploieşti. Nu am nicio relaţie de afacere, că el se ocupă de ştiinţele noi, noi ne ocupăm de ştiinţele vechi”, a declarat Mircea Cosma, miercuri, întrebat despre relaţia sa cu Sebastian Ghiță.

El a mai spus că nu are „o relaţie cu DNA” şi că nu se puteau da „tigăi în Basarabia în campania electorală”, aşa cum a fost acuzat Ghiţă.

Sunt invenţii anumite interpretări ale discuţiilor telefonice, adică apare Nenova, nu este vorba de Leova, unde sunt cetăţean de onoare şi unde în centrul oraşului este un bust al lui Ştefan cel Mare pe care l-am făcut eu cadou„, a mai spus Cosma.

Întrebat dacă s-au dat tigăi în Republica Moldova, Cosma a explicat: „Nici nu ştiai cui să i le dai, chiar dacă voiai. Nu are nimeni situaţiile cu cetăţenilor cu dublă cetăţenie din Moldova”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a mai spus că niciodată nu a fost întrebat la DNA despre Victor Ponta.

Şeful CJ Prahova, Mircea Cosma, şi deputaţii Vlad Cosma şi Sebastian Ghiţă se află sub control judiciar în dosarul în care DNA Ploieşti anchetează modul de derulare a contractului din fonduri europene pentru extinderea lucrărilor de canalizare din oraşul Comarnic.