spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăAnalizeMinistrul ungar de finanțe: Aprovizionarea cu alimente a familiilor ungare nu poate...

Ministrul ungar de finanțe: Aprovizionarea cu alimente a familiilor ungare nu poate depinde de pieţele externe, iar guvernul acordă prioritate creării de noi capacităţi de producţie alimentară

-

Karcag va deveni centrul Europei pe piaţa fructelor şi legumelor congelate rapid, datorită investiţiei de extindere a capacităţii de producţie realizată de firma AgroSprint S.A. în acest oraş – a declarat marţi ministrul de finanţe al Ungariei la inaugurarea noii fabrici de congelare rapidă a companiei conform agenției maghiare de știri MTI.

- Reclama -

Mihály Varga a subliniat: guvernul a crezut întotdeauna în sprijinirea celor care văd oportunităţi acolo unde alţii văd probleme. AgroSprint S.A. a dovedit prin activitatea sa de până acum şi dezvoltarea sa de-a lungul a peste trei decenii că respectă acest principiu – a adăugat el. 

Aprovizionarea cu alimente a familiilor ungare nu poate depinde de pieţele externe, iar guvernul acordă prioritate creării de noi capacităţi de producţie alimentară pentru a reduce expunerea ţării la efectele pieţelor externe – a spus el, menţionând că investiţia de 12 miliarde de forinţi (32,5 de milioane de euro) de la Karcag va consolida nu numai oraşul şi zona, ci şi sectorul industrial în ansamblu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img