spot_img
32.9 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăEconomieMinistrul Transporturilor acuză ONG-urile că ”boicotează” construcția de autostrăzi

Ministrul Transporturilor acuză ONG-urile că ”boicotează” construcția de autostrăzi

-

Organizaţiile neguvernamentale de mediu boicotează construcţia de autostrăzi prin faptul că depun contestaţii la acordurile de mediu şi duc campanii agresive şi mincinoase pe Facebook, a declarat, joi, ministrul de resort, Răzvan Cuc, precizând că interesul acestora este să-şi facă imagine.

- Reclama -

El a fost întrebat de jurnalişti, în cadrul unor declaraţii de presă, ce le răspunde ONG-urilor de mediu care au acuzat ministerul de faptul că încalcă directivele europene şi nu ţin cont de constrângerile de mediu în proiectele de infrastructură.

„Dacă ONG-urile s-au mobilizat atât de bine împotriva acestei ordonanţe înseamnă că este o ordonanţă bună, din punctul meu de vedere, pentru că noi vrem să accelerăm procedurile de obţinere a avizelor, nu vrem cu nimic să intrăm pe partea de mediu, dimpotrivă, protejăm mediul şi susţinem mediul”, a spus Cuc.

La rândul său, ministrul a acuzat ONG-urile că blochează realizarea de noi autostrăzi, prin contestarea acordurilor de mediu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...