spot_img
25.2 C
București
joi, septembrie 21, 2023
AcasăAnalizeMinistrul Tineretului și Sportului prinsă cu consilierii la radio

Ministrul Tineretului și Sportului prinsă cu consilierii la radio

-

Ministrul Tineretului și Sporturilor, Ioana Bran, a admis vineri, la Antena 3, ca vocile persoanelor care au intervenit la o emisiune radiofonică la care era invitată la Europa FM „sunt similare” cu cele ale consilierilor săi, dar spune că nu are „urechea muzicală„ pentru a se pronunța, scrie Hotnews.

- Reclama -

Tolo.ro a scris vineri ca doi consilieri din cadrul Ministerului Tineretului și Sporturilor au sunat în timpul unei emisiuni radio realizată de Ovidiu Ioanițoaia cu ministrul Ioana Bran, și-ar fi schimbat numele, s-au dat drept admiratori și ar fi pus întrebări aranjate dinainte pentru șefa lor.

Contactată de Antena 3 și întrebată cum comentează informația, Ioana Bran a răspuns: „Dumnealor zic ca nu”, admițând însă ca vocile „sunt similare„.

Nu am cunoștință, dumnealor neagă. Sunt două telefoane din alte zece câte telefoane erau, în acea emisiune, a susținut Bran.

La insistențele ziariste, Ioana Bran a adăugat: „Stimată doamnă, cu tot respectul, nu am expertiza sau urechea muzicală de a face asemenea … Nu as vrea sa mă pronunțat atâta timp cât nu am o certitudine”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img