spot_img
5.3 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăMehedințiMinistrul Sănătății la Spitalul din Strehaia

Ministrul Sănătății la Spitalul din Strehaia

-

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a efectuat astăzi o vizită de lucru la Spitalul Orășenesc din Strehaia, unde sunt în derulare lucrările de reabilitare/ modernizare și dotare în cadrul unui proiect finanțat cu fonduri guvernamentale în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală II.

- Reclama -

Totodată, ministrul Rafila a vizitat Policlinica din Strehaia, unde lucrările de modernizare s-au încheiat, ele fiind finanțate de Consiliul Județean Mehedinți, în parteneriat cu Primăria Strehaia.

Ministrul Sănătății a apreciat cele două investiții, adăugând că vor contribui la scăderea presiunii de pe Spitalul Județean de Urgență, cazurile mai puțin grave din această zonă a județului putând fi tratate la Strehaia.

Îi mulțumesc domnului Ministru, Alexandru Rafila, pentru vizita la Spitalul din Strehaia și pentru disponibilitatea de a ne sprijini în atragerea de noi fonduri pentru ca această unitate medicală să fie redată locuitorilor orașului și celor aflați în satele și comunele din împrejurimi!

La vizita de la Spitalul din Strehaia, au participat prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf și primarul orașului Strehaia, Ioan Giura.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img