spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeMinistrul rus al Apărării anunță că va crește intensitatea atacurilor asupra centrelor...

Ministrul rus al Apărării anunță că va crește intensitatea atacurilor asupra centrelor logistice și a bazelor de depozitare a armelor occidentale din Ucraina

-

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a declarat că Forțele Armate vor crește intensitatea atacurilor asupra centrelor logistice și a bazelor de depozitare a armelor occidentale din Ucraina.

„Forțele armate ruse vor continua să îndeplinească sarcinile atribuite până când obiectivele operațiunii speciale vor fi îndeplinite pe deplin”, a spus el.

- Advertisement -

Șeful departamentului militar a mai spus că armata rusă are inițiativa de-a lungul întregii linii de contact de luptă. „Potențialul nostru ridicat de luptă ne permite să exercităm în mod constant focul asupra inamicului și să-l împiedicăm să țină linia de apărare”, a spus el.

În ultimele săptămâni, armata rusă a efectuat o serie de atacuri asupra instalațiilor energetice ucrainene, precum și asupra depozitelor și altor locuri folosite pentru nevoile Forțelor Armate ucrainene. În special, Centrala Hidroelectrică a Niprului a fost grav avariată, Centrala Termoelectrică Trypilska, care a furnizat energie regiunilor Kiev și Cerkași, a fost distrusă, turnul TV din Harkov și instalațiile feroviare din regiunile Odesa și Dnepropetrovsk au fost distruse.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img