spot_img
21.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăAnalizeMinistrul PSD al Muncii: Guvernul României trebuie sa se împotrivească UE

Ministrul PSD al Muncii: Guvernul României trebuie sa se împotrivească UE

-

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a criticat din nou plafonul prevăzut de PNRR pentru cheltuielile cu pensiile și susține că Guvernul nu trebuie să accepte această condiționare și că el nu este de acord să semneze așa ceva.

- Reclama -

„Guvernul României nu trebuie să accepte condiționarea ca totalul pensiilor să nu depășească 9,4% din PIB! Eu nu sunt de acord să semnez așa ceva!”, a scris social-democratul, joi, pe Facebook.

„România are peste 4 milioane de lucrători în Uniunea Europeană. Acei lucrători au fost pregătiți de statul român. Acei lucrători acum contribuie la PIB-ul Uniunii Europene. Prin urmare ei ajută economiile europene prin banii pe care îi plătesc acolo. Nu poți să mă încorsetezi pe mine, România, care am atâția lucrători la tine, Uniunea Europeană, într-o suma fixă pentru pensii”, a adăugat Marius Budăi.

„E o chestiune care trebuie discutată foarte clar și cu toate argumentele pe masă. Guvernul României trebuie sa se împotrivească. Ca ministru NU VOI SEMNA o reformă care să îi sărăcească pe actualii seniori ai României, dar și pe viitoarele generații până în 2070”, a mai spus el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img