spot_img
36 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăAnalizeMinistrul PSD al Economiei anunță reindustrializarea României și Dunărea ca obiectiv economic strategic

Ministrul PSD al Economiei anunță reindustrializarea României și Dunărea ca obiectiv economic strategic

-

Florin Spătaru, ministrul Economiei, afirmă că Europa trece printr-un moment istoric, iar ochii Europei de Vest sunt îndreptaţi către România prin prisma potenţialului economic, a stabilităţii energetice, dar şi prin prisma faptului că ţara noastră se află la graniţele Ucrainei. Oficialul precizează că este momentul să punem România pe harta economică de interes a Europei şi că reindustrializarea României este una dintre priorităţile programului de guvernare.

- Reclama -

„Dunărea este unul dintre obiectivele economice strategice pe care România şi Germania îl au în comun. Dezvoltarea economică a fiecărui stat în parte depinde de resursele naturale pe care le deţine, dar şi de capacitatea administrativă de a valorifica aceste resurse. Potenţialul României, o ţară europeană cu deschidere la Marea Neagră şi mărginită de Dunăre, este incontestabil. Valorificarea acestui potenţial depinde însă de strategii realiste adaptate la noile condiţii geopolitice”, a declarat ministrul Economiei, Florin Spătaru.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...