spot_img
20 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăEconomieAgriculturaMinistrul “procent” și falimentul agriculturii

Ministrul “procent” și falimentul agriculturii

-

Fostul secretar de stat, Daniel Botănoiu, replică în mediul online pentru ministrul agriculturii, Adrian Oros. Șeful de la agricultură este criticat pentru modul în care a gestionat problema despăgubirilor pentru secetă iar Daniel Botănoiu subliniază că ”dacă ministrul știa că nu are suficienți bani, era mult mai bine să nu amăgească producătorii promițându-le câte vrute și nevrute”, scrie Agro Intel.

- Reclama -

”Păcat, păcat, păcat! Ministrul Oros nu înțelege nimic! Ministrul “procent” a înțeles să facă bine partidului și mai puțin producătorilor! Domnule ministru, dacă știați că nu aveți suficienți bani, era mult mai bine să nu amăgiți producătorii promițându-le câte vrute și nevrute (sume, termene etc..) Și așa sumele destinate despăgubirilor erau derizorii, acum ajungem să constatăm că le primim în procente!? Păi plățile arendei, ale creditelor ori ale furnizorilor se fac în procente? Reluarea ciclului de producție se face în procente?”, a comentat Daniel Botănoiu pe pagina personală de Facebook.

Daniel Botănoiu mai atrage atenția că sectorul agricol este în pragul falimentului trăgând după el furnizori, bănci, fonduri. ”(…)Iar după aceasta urmează achiziția afacerilor la preț de nimic sau chiar gratis! Simplu era să stați mai mult pe la Ministerul de Finanțe decât plecat hai hui și să nu vă pierdeți vremea cu explicațiile dătătoare de bunăstare, ci cu explicațile date ministrului de Finanțe prin care să-l convingeți că este nevoie de ajutor în sector! Ori nu vă pasă, ori ministrul de Finanțe nu crede în explicațiile dumneavoastră! Însă, sectorul agricol este în pragul falimentului trăgând după el furnizori, bănci, fonduri, TOT!!! Iar după aceasta urmează achiziția afacerilor la preț de nimic sau chiar gratis!”, mai subliniază fostul oficial MADR.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...