spot_img
30.6 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăAnalizeMinistrul Muncii: E o discuție să fie impozitate veniturile salariale ale bugetarilor...

Ministrul Muncii: E o discuție să fie impozitate veniturile salariale ale bugetarilor care depășesc salariul președintelui

-

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat că potrivit celei mai recente discuţii avute a reieşit că „nu vor fi taxe noi pentru veniturile salariale, ci doar pentru acele venituri ale bugetarilor care depăşeşc salariul preşedintelui Republicii România”. „Acolo era o discuţie să fie impozitate progresiv”, a arătat el, precizând că a fost plecat din ţară şi nu a văzut o altă formă, mai nouă, a proiectului.

- Reclama -

„Eu am fost plecat la OCDE, înainte de a fi plecat ultima discuţie pe care am avut-o ştiu că nu vor fi taxe noi pentru veniturile salariale, ci doar pentru acele venituri ale bugetarilor care depăşeşc salariul preşedintelui Republicii România. Asta ştiu că este discuţia pe care am avut-o ultima dată, o să văd şi eu noua formă (…)”, a declarat Marius Budăi, joi seară, la Antena 3.

- Advertisement -

El a precizat că este vorba despre venituri, nu salariu.

„Noi vorbim de veniturile bugetarilor care depăşesc, deci nu de salariu, pentru că ştiţi că mai sunt sporuri, vorbim de venituri. Acolo era o discuţie să fie impozitate progresiv”, a explicat Budăi.

- Advertisement -

El a subliniat, răspunzând unei întrebări, că este doar cazul bugetarilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img