spot_img
16 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăAnalizeMinistrul Mediului ar fi ordonat uciderea a 239 cocoşi de munte

Ministrul Mediului ar fi ordonat uciderea a 239 cocoşi de munte

-

Agent Green avertizează, marţi seară, asupra unui ordin al ministrului Mediului, Tanczoz Barna, care prevede că vor fi ucişi 239 cocoşi de munte. ”Cu ce a greşit cocoşul de munte de a ajuns în noul ordin de ministru pentru a fi executat? Dar avem, oare, atâţia?”, a firmă reprezentanţii ONG-ului.

- Reclama -

”Ursul este periculos, căprioarele devorează pădurea, mistreţii răspândesc boli, vulpile sunt şirete, ciocârlia cântă prea tare, caprele negre ne dau cu bolovani în cap. Pentru fiecare fiinţă, ministrul Tanczos Barna găseşte motiv să fie ucisă de gloanţele vânătorilor care îl susţin în poziţie. Dar cocoşul de munte, săracul, cu ce a greşit de a ajuns în noul ordin de ministru pentru a fi executat? Abia mai sunt câţiva pe ici pe colo, după ce habitatul său din imediata vecinătate a golurilor alpine a fost devastat în întreaga ţară”, au scrs, marţi seară, pe Facebook, reprezentanţii agent Green.  

Potrivit acestora, ordinul prevede ca vor fi ucişi 239 de cocoşi de munte chiar toamna aceasta.  

”Dar avem, oare, atâţia? Şi, poate mai mult decât nebunia ministrului, ne deranjează liniştea publicului pe care Guvernul are grijă să îl ţină ocupat cu alte subiecte”, au mai transmis reprezentanţii ONG-ului.  

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...