spot_img
32.1 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăExterneMinistrul israelian al Educației acuză că guvernul polonez i-ar fi anulat o...

Ministrul israelian al Educației acuză că guvernul polonez i-ar fi anulat o vizită

-

Ministrul Educaţiei din Israel, Naftali Bennett, a declarat luni că este „onorat” că Polonia a anulat vizita sa la Varşovia de săptămâna aceasta din cauza faptului că a continuat să critice proiectul de lege care interzice asocierea Poloniei cu Holocaustul, notează Reuters conform News.ro.

- Reclama -

„Sângele evreilor polonezi plânge în pământ şi nicio lege nu îl va reduce la tăcere”, a spus Bennett. „Guvernul polonez mi-a anulat vizita pentru că am adus vorba despre crimele comise de ei. Sunt onorat”, a adăugat ministrul polonez.

După declaraţia lui Bennett, purtătoarea de cuvânt a guvernului de la Varşovia a declarat că Polonia este „convinsă” că cele două părţi vor ajunge la o înţelegere pentru o altă dată la care să se întâlnească.

„Cu siguranţă vom vorbi despre istoria noastră comună în curând” a spus purtătoarea de cuvânt, Joanna Kopcinska.

Ministrul de Externe al Poloniei, Jacek Czaputowicz, a declarat marţi că vizita lui Bennett nu a fost programată de guvernul polonez.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...