spot_img
6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasămediuMinistrul Învăţământului îl sfidează pe Cioloş: Am făcut ce trebuia să fac

Ministrul Învăţământului îl sfidează pe Cioloş: Am făcut ce trebuia să fac

-

Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, a declarat vineri seara că a făcut ”ce trebuia să facă” şi că este convins că a făcut bine, după ce premierul Dacian Cioloş a spus că a fost mai puţin mulţumit de modul în care acesta a tratat chestiunea plagiatelor, doctoratelor şi a şcolilor doctorale.

Întrebat ce părere are despre activitatea sa la Ministerul Educaţiei, după ce premierul Dacian Cioloş a spus că a fost mai puţin mulţumit de modul în care a tratat chestiunea plagiatelor, doctoratelor şi a şcolilor doctorale, Curaj a spus: „De ce trebuie să mă evaluez în faţa dumneavoastră acum? Am făcut ce trebuia să fac şi sunt convins că am făcut bine.”

Întrebat dacă ar putea fi remaniat de premier luna viitoare, Adrian Curaj a spus că „se poate întâmpla orice”. „Noi trebuie să ne facem job-ul aşa cum trebuie”, a conchis ministrul.

Premierul Dacian Cioloş a afirmat joi seara că a fost mai puţin mulţumit de modul în care ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, a tratat chestiunea plagiatelor, doctoratelor şi a şcolilor doctorale, el anunţând totodată că aşteaptă să vadă rezultatele aplicării legislaţiei şi apoi îi „va judeca” activitatea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img