spot_img
7.4 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăAnalizeMinistrul francez al Apărării vine în România să se asigure că contractele...

Ministrul francez al Apărării vine în România să se asigure că contractele merg înainte după plecarea lui Dîncu

-

Ministrul francez al Apărării, Sébastien Lecornu, se va afla, joi, în vizită în România, urmând să meargă la centrul de instruire de la Cincu, să participe la o ceremonie de depunere de coroane de flori şi să fie primit de preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă şi ministrul Apărării, Angel Tîlvăr.

- Reclama -

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale (MApN), ministrul forţelor armate franceze, Sébastien Lecornu, va face, joi, o vizită oficială în România. Astfel, ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, va avea o întrevedere cu omologul francez, la sediul MApN, începând cu ora 17.30, urmată de declaraţii de presă comune.

De asemenea, agenda delegaţiei franceze cuprinde, în cursul dimineţii (începând cu ora 8.30), o vizită în Centrul Naţional de Instruire Întrunită ”Getica” din Cincu, judeţul Braşov, o ceremonie de depuneri de coroane de flori (începând cu ora 14.00) la Monumentul Eroilor Francezi, situat în Parcul Cişmigiu din Bucureşti, urmată de primiri la preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, la Palatul Cotroceni, şi la prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă, la Palatul Victoria.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img