spot_img
2.4 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăAnalizeMinistrul Finanțelor: România are cea mai stabilă economie din regiune, iar acest...

Ministrul Finanțelor: România are cea mai stabilă economie din regiune, iar acest an se încheie cu o creştere care va depăşi 5%

-

Ministrul Finanţelor Adrian Câciu a afirmat că România are cea mai stabilă economie din regiune, iar acest an se încheie cu o creştere care va depăşi 5% şi anul 2023 va fi unul al reformelor, investiţiilor şi sprijinirii categoriilor vulnerabile.

- Reclama -

„Dragi români, În cel mai complicat an din perspectivă economică de după cel de-al doilea război mondial permiteţi-mi să vă mulţumesc pentru solidaritatea, încrederea şi înţelegerea de care aţi dat dovadă în această perioadă care a afectat puternic (cel puţin din perspectiva inflaţiei ridicate) nu numai mediul socio-economic naţional dar şi întreaga Uniune Europeană şi economia mondială. În perioadele complicate soluţiile se clădesc pe şapte piloni : curaj, raţiune, stabilitate, securitate, protecţie, solidaritate şi susţinere. Asta am făcut, asta vom face! De multe ori, am tăcut şi am făcut! Pentru că România s-a săturat de vorbe! România are, a avut şi va avea nevoie de fapte! Parteneriatul pe care l-am construit cu mediul socio-economic a confirmat diferenţa între a vorbi şi a face! Dincolo de îngrijorările generate de efectele agresiunii ruseşti în Ucraina, am trecut împreună prin încercările acestui an, încercări care nu au fost deloc uşoare”, a scris Adrian Câciu, sămbătă pe Facebook.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img