spot_img
12.5 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăAnalizeMinistrul Drulă, bani pentru firma franțuzească condusă de Clotilde

Ministrul Drulă, bani pentru firma franțuzească condusă de Clotilde

-

Prioritatea ministrului USR Drulă de la Transporturi e să dea bani firmei pe care a condus-o USR-ista Clotilde Armand, afirmă Grupul de Investigații Politice.

CE SUSȚINE GIP:

- Advertisement -

În 12 ianuarie 2021 a avut loc prima ședință a Consiliului de Administrație al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) după preluarea mandatului de ministru al Transportului de către USR-istul Cătălin Drulă. Marea prioritate a CNAIR a fost să discute cererea firmei Egis de suplimentare a fondurilor pe care aceasta le primește de la statul român pentru supravegherea lucrărilor la inexistenta autostradă Transilvania.

Firma Egis, condusă până de curând de colega de partid a lui Drulă, Clotilde Armand (în prezent, nenorocirea locuitorilor Sectorului 1), a încasat până în prezent zeci de milioane de Euro pentru „supervizarea lucrărilor la autostrada Transilvania”.

- Advertisement -

Doar faptul că există un proces pe rol și că instanța urmează să se pronunțe a împiedicat operațiunea inițiată de subalternii ministrului Drulă în favoarea firmei pe care a condus-o colega sa de partid. CNAIR a constatat însă că „propunerea prezentată este susținută”, așa că Clotilde Armand poate sta liniștită, statul român va continua să plătească sume uriașe firmei Egis.

Că doar n-o să folosească banii publici pentru, Doamne ferește, mărirea pensiilor.

Hotărârea Nr.1 din 12 ianuarie 2021 a Consiliului de Administrație al CNAIR poate fi citită aici: https://grupul.ro/prioritatea-ministrului-usr-drula-bani-pentru-clotilde-armand/
(Solicitarea Egis e discutată la punctul 3)

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img