spot_img
23.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăAnalizeMinistrul de externe rus: "Greii" UE încep să se gândească la pași...

Ministrul de externe rus: „Greii” UE încep să se gândească la pași spre Rusia, dar așa-numiții Tineri Europeni se opun

-

Cererile sobre de colaborare cu Rusia pot fi auzite în rândul politicienilor europeni, dar Rusia trebuie în primul rând să se protejeze de recidive, a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov la maratonul educațional Znaniye (Cunoaștere) de miercuri.

- Reclama -

„Adevărat, se aud apeluri sobre. Mulți politicieni spun public că sancțiunile sunt sancțiuni, dar într-o zi vor trebui să existe negocieri. Trăim cot la cot, iar tot ce se întâmplă acum ne dăunează foarte mult. Până acum, acest lucru a avut loc. nu a devenit o atitudine mainstream și nu a preluat mințile guvernelor care sunt acum în funcție în Europa. Exact aceeași UE, greii ei, conform surselor noastre, încep deja să se gândească la niște pași unul către celălalt, dar așa-numiții Tineri Europeni – statele baltice, Polonia și Republica Cehă – sunt categoric împotriva ei”, a spus el.

Lavrov a remarcat că, la un moment dat, partenerii europeni vor opta în cele din urmă pentru realism, dar deocamdată Rusia ar trebui să se concentreze asupra modului în care să se asigure și să se asigure relațiile cu țările prietene de orice capricii ale Occidentului. „Capriciile pe care le vedem astăzi și cele pe care le putem vedea în viitor. Având în vedere evenimentele la care asistăm în viața politică a Europei, recăderile nu pot fi excluse. Nimic nu poate fi exclus. În primul rând, să fim în siguranță. Apoi, când vor veni partenerii noștri, vom vedea ce ofertă au pentru noi”, a concluzionat Lavrov.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...