spot_img
16 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăActualitateMinistrul Dandana ascunde decesele de la CE Oltenia: 33 de la începutul...

Ministrul Dandana ascunde decesele de la CE Oltenia: 33 de la începutul anului

-

Decesele din Complexul Energetic Oltenia au fost aduse în discuție marți, când în parlament a fost citită moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, transmite Radio Infinit.

- Reclama -

Ministrul a reacționat la acuzații afirmând că la CEO au fost zero accidente de muncă, în acest an, dar n-a făcut nicio referire la bolile profesionale ale angajaților.  

Liderii protestatarilor din Piața Prefecturii din Târgu-Jiu sunt cei care anunță decesele premature din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Ultimul s-a produs zilele trecute, este vorba despre un angajat de 55 de ani al Termocentralei Rovinari. A fost cel de-al 33-lea deces de la începutul anului.

Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, spune că oricât ar încerca ministrul să minimalizeze situația din CEO, minerii și energeticienii știu ce se întâmplă.  

Liderul sindical Vasile Tivig consideră că ministrul Energiei trăiește pe altă lume, din moment ce neagă decesele de la Complexul Energetic Oltenia.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...