spot_img
8 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăEconomieAgriculturaMinistrul Daea: ”Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să...

Ministrul Daea: ”Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie”

-

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit, marţi, pentru Antena 3, despre argumentele în favoarea schimbării frunzei din brandul de ţară cu o oaie, el susţinând că ”oaia este o statuie vie” şi că frunze are toată lumea, dar oi ca în România nu. ”Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie”, a mai afirmat Daea conform news.ro.

- Reclama -

”Oaia este o statuie vie”, a afirmat Petre Daea.

Întrebat dacă acesta este un argument suficient pentru ca oaia să fie brand naţional, ministrul Agriculturii a răspuns: ”Este doar o definiţie, argumentele se găsesc în străfundul analizei pentru fiecare şi pentru orice loc. Uitaţi-vă cât de frumos este acest animal pe păşunile verzi ale ţării”.

”Frunza o are toată lumea, dar oile ca în România nu. Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie”, a completat Daea.

 

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a declarat marţi, la Parlament, că ministerul nu intenţionează să schimbe brandul de ţară, deoarece România ar trebuit să plătească 850.000 euro Comisiei Europene, fiind doar o discuţie „principială”, în condiţiile în care Ministerul Turismului trebuie să realizeze şase broşuri de promovare a ţării, care vor fi prezentate la târgurile interne şi internaţionale.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img