spot_img
20.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăAnalizeMinistrul de interne se plânge la DIICOT de abuz sexual: GAFĂ HALUCINANTĂ

Ministrul de interne se plânge la DIICOT de abuz sexual: GAFĂ HALUCINANTĂ

-

Ministrul de interne Carmen Dan îl acuză pe Romică Părpălea de abuz sexual. Ministrul de Interne a fost prezent joi la sediul DIICOT, transmite Antena 3.

„Am indicat membrii grupului infracțional care bănuiesc că sunt în spatele lui Părpălea și despre care am suspiciunea rezonabilă că sunt martori atât în dosarul întocmit la DNA ca urmarea a denunțului lui Părpălea, cât și în dosarul președintelui partidului”, a declarat Carmen Dan la ieșire de la DIICOT.

Carmen Dan  a recunoscut însă că a greșit articolele legii și a făcut o eroare materială.

Carmen Dan a mai fost și în urmă cu o lună la DIICOT când a depus un denunț împotriva lui Romică Părpălea.

Atunci, la ieșirea din sediul DIICOT, Carmen Dan a declarat că a depus o plângere împotriva ”unui personaj”, care este ”un instrument ce servește un grup de interese, mai ales politice”.

”Am depus o plângere pentru denunț calomnios” a spus Carmen Dan, după o declarație a lui Romică Părpălea pe scările DNA. Ea a afirmat că ”în spatele lui sunt alte interese, în special politice”. Carmen Dan a subliniat că nu-l cunoaște pe Romică Părpălea.

În plângerea sa, ministrul de Interne invocă articolul 299, și anume, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual.
- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...