spot_img
29.5 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăAnalizeMinisterul de Externe la Moscova îl ceartă reprezentantul permanent adjunct al Rusiei...

Ministerul de Externe la Moscova îl ceartă reprezentantul permanent adjunct al Rusiei la Națiunile Unite pe depășirea „liniilor roșii” de către Occident

-

Reflecțiile privind dacă Occidentul a depășit linii roșii aparțin trecutului, deoarece Statele Unite și-au declarat deschis planurile de a învinge Rusia în mod strategic, a declarat Ministerul rus de Externe pentru TASS.

Comentând observațiile primului reprezentant permanent adjunct al Rusiei la Națiunile Unite, Dmitri Polyansky, potrivit cărora „nu toate liniile roșii au fost încă depășite” de Occident, ministerul a spus: „Se poartă un război hibrid împotriva țării noastre”.

„Reflecțiile despre liniile roșii sunt acum în trecut. Statele Unite și-au declarat fără echivoc intenția de a provoca o înfrângere strategică Rusiei”, a continuat ministerul. „Este imposibil să nu observi această realitate”.

Polyansky i-a spus anterior jurnalistului american Kim Iversen că NATO și alte țări occidentale s-au implicat de facto în conflictul din Ucraina, dar nu toate liniile roșii au fost încă depășite.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img