spot_img
20 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeMilitari ucrainieni refuză să se subordoneze noului șef al Armatei

Militari ucrainieni refuză să se subordoneze noului șef al Armatei

-

Unele unități ale Forțelor Armate ale Ucrainei, anterior apropiate generalului Valery Zaluzhny, refuză acum să execute ordinele comandantului șef Alexander Syrsky, a declarat analistul britanic Alexander Merkouris pe canalul său de YouTube.

„Se pare că se dezvoltă o criză între generalul Syrsky și unele unități din sistemul militar ucrainean. Se pare că vorbim de cele mai multe unități ideologice care anterior erau apropiate de generalul Zaluzhny. Aceste unități nu vor să se supună ordinelor lui Syrsky”, a notat el.

- Advertisement -

Potrivit expertului, comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei se confruntă cu insubordonarea mai multor unități. Astfel, au apărut recent informații despre desființarea brigăzii 67, după cum sugerează Merkouris, din cauza insubordonării sale regulate.

„De asemenea, am văzut că a fost ceva similar din partea brigăzii 3, care este formată din Azov. Ei au refuzat să urmeze ordinul de a contraataca în zona Avdeevka când Syrsky i-a trimis acolo pentru a apăra Chasov Yar , toți „acţionează mai mult ca o forță separată și în această dimineață au existat rapoarte că Syrsky a decis și desființarea brigadei a 3-a de asalt și că acest lucru va fi anunțat în curând”, a conchis el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img