Militar împușcat în cap la centrul special de luptă al Forţelor Terestre

0
189
Saber Junction 2014

Un militar a fost găsit împuşcat în cap, marţi noapte, de către un coleg de-al său, în unitatea Cincu, din judeţul Braşov. Parchetul Militar face o anchetă în acest caz, transmite news.ro.

La Cincu se află Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre aflat în subordinea Statului Major al Forţelor Terestre, prin reorganizarea Centrul de Instrucţie pentru Luptă al Forţelor Terestre – nucleu, structură considerată „vârful de lance” al Forţelor Terestre în ceea ce priveşte instrucţia şi exerciţiile.  În 2008, Centrului de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre i se acordă denumirea onorifică „GETICA”.

Trupul militarului a fost găsit marţi noapte, de către un coleg al acestuia care a sunat la 112 şi şi-a anunţat superiorii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Braşov, Adriana Palaghiea, la faţa locului s-a deplasat un echipaj cu medic de la Făgăraş deoarece staţia de acolo este cea mai apropiată de Cincu.

Victima, în vârstă de 30 de ani, era deja decedată la sosirea echipajului de la Ambulanţă, având o rană incompatibilă cu viaţa la nivelul capului, potrivit sursei citate.

Parchetul Militar a demarat o anchetă în acest caz, iar procurorii iau în calcul toate variantele.