spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăActualitateMihai Mălăimare: Stațiile Lukoil sunt pustii, românii lovesc puternic economia atacatorului! Se...

Mihai Mălăimare: Stațiile Lukoil sunt pustii, românii lovesc puternic economia atacatorului! Se cumpără de la OMW ( aflu că tot rușii dețin partea leului, ceea ce spune multe despre inteligența noastră)

-

Stațiile Lukoil sunt pustii, românii lovesc puternic economia atacatorului! Bravo! Din câte știu angajatți Lukoil, cei care lucrează în aceste stații sunt români și unii dintre ei nu au alt venit. Dar, desigur, lupta cu atacatorul merită sacrificiul, românii lucrători la Lukoil vor rămâne fără slujbe, românii ceilalți lăcrimează pentru ucrainieni ( în multe cazuri pe buna dreptate). Se cumpără de la OMW ( aflu că tot rușii dețin partea leului, ceea ce spune multe despre inteligența noastră), a scris actorul Mihai Mălâimare pe Facebook.

- Reclama -

Unii dintre români sunt cumplit de săraci.Ar putea fi eradicată sărăcia acută cu forțele pe care le avem (in Romania)? Eu zic că da, dar trebuie folosiți la gândire măcar 2 neuroni! Dar când de 20 de ani votezi și alegi folosind unul singur, și ăla care pare a fi dărâmat de prostie endemică, pentru a cunoaște saltul calitativ la forța a cel puțin doi neuroni ne trebuie vreo sută de ani! Românul contemporan gândește puțin, ferm și consecvent cu sine! E bine!,mai spune Mălăimare.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...