spot_img
32 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăSocialMezinul și fiul cel mare al lui Trump au venit în România

Mezinul și fiul cel mare al lui Trump au venit în România

-

Fiul presedintelui SUA, Barron Trump, in varsta de 11 ani, a aterizat marți la Cluj pe Aeroportul International Avram Iancu in jurul orei 13.15, scrie Ziar de Cluj.

- Reclama -

Un al doilea fiu al presedintelui SUA, care se afla in Romania, este Donald Trump Junior, baiatul cel mai mare al afaceristului.

- Advertisement -

Potrivit unor surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, el s-ar afla in Romania inca de luni, in judetul Giurgiu, la vanatoare de cerbi.

Impatimit al acestei activitati, fiul sefului de la Casa Alba, in varsta de 39 de ani, ar fi ajuns luni pe Aeroportul Baneasa, de unde a plecat spre domeniul de vanatoare.

- Advertisement -

Barron Trump, 11 ani, a sosit de la Munchen la Cluj-Napoca cu o cursa Lufthansa, insotit fiind de un intreg alai de lucratori ai Secret Service. Potrivit unor angajati ai serviciului de transport bagaje, Barron Trump s-a indreptat imediat spre un elicopter special pregatit, decoland spre o destinatie necunoscuta.

Barron Trump este mezinul presedintelui SUA, Donald Trump, din relatia sa cu Melania Trump, acum Prima Doamna a Americii.

Ambasada SUA la Bucuresti nu a dorit sa faca comentarii pe marginea acestui subiectt: „Nu comentam calatoriile personale ale cetatenilor„, este pozitia oficiala a institutiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img