spot_img
9 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăAnalizeMeta (Facebook) a blocat pagina de instagram a Asociației Familiilor Apărătorilor din...

Meta (Facebook) a blocat pagina de instagram a Asociației Familiilor Apărătorilor din Azovstal

-

Ministerul ucrainean al Transformării Digitale a făcut apel la Corporația Meta în legătură cu blocarea contului Asociației Apărătorilor Azovstal pe rețeaua de socializare Instagram, transmite BucPress din Cernăuți.

Ministrul transformării digitale al Ucrainei, Mykhailo Fedorov, a anunțat acest lucru pe canalul său Telegram.

- Advertisement -

„Astăzi am primit de la Asociația Apărătorilor Azovstal un anunț despre blocarea  contului de Instagram. Echipa noastră a trimis deja o scrisoare către Meta cu o solicitare de deblocare a paginii”, a spus oficialul.

Potrivit acestuia, către Meta au fost trimise scrisori cu privire la pagina blocată a șefului asociației și alte cinci pagini legate de Azov.

- Advertisement -

„Paginile apărătorilor ucraineni nu trebuie blocate. Așteptăm răspunsul prompt al echipei Meta. Sperăm că în curând compania va putea să-și schimbe în mod cuprinzător abordările privind moderarea conținutului și să rezolve problema blocării în masă a utilizatorilor ucraineni. Lumea ar trebui să cunoască adevărul despre războiul din Ucraina”, a subliniat ministrul.

Anterior s-a aflat că rețeaua de socializare Instagram, care face parte din corporația Meta, a blocat din motive necunoscute pagina Asociației Familiilor Apărătorilor din Azovstal, care conținea informații despre apărătorii lui Mariupol. Asociația a declarat că este revoltată și dezamăgită de o astfel de decizie a rețelei de socializare.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img