spot_img
1.8 C
București
duminică, decembrie 4, 2022
AcasăhighlightMESAJ INTERESANT: Ambasadorii Rusiei și Israelului la București împreună în Parlamentul României

MESAJ INTERESANT: Ambasadorii Rusiei și Israelului la București împreună în Parlamentul României

-

Ministerul Culturii Federaţiei Ruse, Centrul Rus de Ştiinţă şi Cultură din București, Comunitatea Ruşilor-Lipoveni din România şi Uniunea Comunităţilor Evreieşti din România organizează în Parlamentul României în parteneriat cu Ambasada Rusiei în România, Ambasada Israelului în România, Camera Deputaţilor a Parlamentului României o serie de manifestări culturale dedicate fenomenului Holocaustului şi Victoriei asupra fascismului.

- Reclama -

Ambasadorii Federaţiei Ruse Oleg Malghinov şi al Israelului Tamar Samash vor tine discursuri la desciderea oficială a expoziţiei de fotografii dedicate fenomenului Holocaustului şi Victoriei asupra fascismului, precizează Centrul Cultural Rus din București.

rusiaJoi, 5 mai, o expoziție în sediul Parlamentului în care vor fi expuse documente selectate din arhivele de stat din Rusia, materiale care au fost puse la dispoziţie de Ministerul Apărării al Federaţiei Ruse, de Comitetul pentru Relaţii Internaţionale Sankt-Petersburg.

Un invitat de excepţie al programului artistic Ansamblul Folcloric de Stat „Rossia”, înfiinţat de Liudmila Zîkina. Alături de aceşti artişti vor participă ansamblul de Dans „Ciubcik”, Bucharest Klezmer Band şi interpreta Georgiana Maria Chiriţă. Artiştii interpretează cântece din anii războiului, romanţe şi cântece populare ruseşti, anunță Centrul Cultural Rus din București.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img