spot_img
36.1 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăExterneMerkel vrea ca nemții să învețe de la migranții musulmani

Merkel vrea ca nemții să învețe de la migranții musulmani

-

Cancelarul german, Angela Merkel, a spus că nou-veniţii în ţara sa trebuie să afle care sunt valorile şi obiceiurile ţării, dar că germanii pot de asemenea să înveţe de la ei, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

- Reclama -

În cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri cu un jurnalist sirian care a ajuns în Germania ca refugiat în 2015, Merkel a subliniat sâmbătă faptul că imigranţii trebuie să respecte valorile „toleranţă, deschidere, libertate a religiei şi libertate de exprimare” ale Germaniei şi de asemenea să fie „puţin curioşi” privind modul de viaţă din această ţară.

Pe de altă parte, Merkel a spus că Germania ar trebui să fie deschisă şi să „profite de acest lucru ca de o posibilitate de a învăţa şi de a experimenta mai mult”.

Peste un milion de solicitanţi de azil au ajuns în Germania în ultimii doi ani, iar această ţară depune eforturi pentru a-i integra.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...