spot_img
6.5 C
București
vineri, februarie 3, 2023
AcasăReligieMEMORIILE EXPLOZIVE ALE LUI HARRY/Povestește cum a fost bătut de Prințul William

MEMORIILE EXPLOZIVE ALE LUI HARRY/Povestește cum a fost bătut de Prințul William

-

Prințul Harry al Marii Britanii a dezvăluit în cartea sa autobiografică că a fost „atacat fizic” de fratele său mai mare, moștenitorul tronului Prințul William, relatează The Guardian, citând un fragment din lucrare.Cazul ar fi avut loc în 2019 la Londra, o ceartă între frați a izbucnit pe seama soției lui Harry, actrița americană Meghan Markle.

- Reclama -

După cum scrie prințul, William a venit să discute cu el despre „catastrofa” din relația lor și scandalurile cu familia regală în presă. Plângerea lui William despre Markle, pe care el a numit-o „nepoliticos” și dură, „a dus la început la o încăierare verbală între frați, ei „au schimbat insulte”. Plângerea de represalii a lui Harry cu privire la lipsa de sprijin din partea fratelui său mai mare a dus la faptul că „furios” William, după cum reiese din memorii, l-a atacat.

„Totul s-a întâmplat foarte repede <…> M-a prins de guler și m-a aruncat la podea. Am căzut pe castronul pentru câine, care mi-a crăpat sub spate, fragmentele m-au străpuns. S-a ridicat și i-a spus să ieși afară’, relatează el.După aceea, potrivit lui Harry, William și-a cerut scuze. 

Ulterior, soția lui a observat „zgârieturi și vânătăi” pe spate, iar povestea prințului despre atacul fratelui său mai mare a făcut-o „foarte tristă”.

Potrivit publicației, memoriile lui Harry vor fi lansate săptămâna viitoare și „probabil or să provoace furie în familia regală britanică”. Anterior, Harry, într-un interviu acordat ITV, a spus că vrea să-și „aducă tatăl înapoi” și „să-și aducă înapoi fratele”. El a remarcat că familia regală nu dorește să se „împace” cu el și soția sa, în timp ce el însuși își dorește „o familie, nu o instituție”.

Prinul Harry și Meghan Markle au părăsit Marea Britanie după un conflict cu familia regală în urmă cu aproape trei ani, refuzând să îndeplinească îndatoririle regale. În martie 2021, cuplul a acordat un interviu scandalos lui Oprah Winfrey, în care i-au acuzat pe rude de indiferență, presiune constantă și chiar rasism. De atunci, relațiile dintre cuplu și curtea regală au rămas tensionate.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img