spot_img
23.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăMehedințiMehedințiul se pregătește de ninsori

Mehedințiul se pregătește de ninsori

-

Operatorii contractați de Consiliul Județean Mehedinți pentru intervenția pe drumurile județene în caz de ninsoare sau îngheț au pregătit stocul de material antiderapant, iar utilajele de deszăpezire sunt pregătite să intervină pentru curăţarea drumurilor în orice moment. În cursul zilei de astăzi, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, a mers în teren împreună cu prefectul județului, Cristinel Pavel, pentru a verifica atât stocul de material antiderpant, cât și utilajele, anunță Consiliul Județean Mehedinți pe facebook.

- Reclama -

,,Astăzi am făcut o evaluare a tuturor echipamentelor din baza Magheru. Maşinile de deszăpezire sunt pregătite, gata oricând să intervină, iar material antiderapant există în cantități suficiente. Singurul lucru care lipseşte deocamdată este zăpada. Noi suntem pregătiţi să intervenim şi să fim operativi atunci când va fi nevoie,, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Ionică Negru.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...