spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăMehedințiMehedinți: SPITALUL JUDEȚEAN A PRIMIT APARATE PENTRU INTUBAȚIA PACIENȚILOR AFLAȚI LA TERAPIE...

Mehedinți: SPITALUL JUDEȚEAN A PRIMIT APARATE PENTRU INTUBAȚIA PACIENȚILOR AFLAȚI LA TERAPIE INTENSIVĂ

-

Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin a primit un nou lot de aparatură medicală indispensabilă pentru tratarea pacienților diagnosticați cu virusul SARS COV-2.

- Reclama -

Este vorba despre două aparate videolaringoscop achiziționate de Consiliul Județean Mehedinți pe fonduri europene în cadrul proiectului de reabilitare și modernizare a Ambulatoriului de Specialitate. Aparatele vor fi folosite în secțiile de Terapie Intensivă fiind extrem de utile pentru pacienții aflați în stare gravă care vor avea nevoie să fie intubați.

“Este un sprijin important acordat unității medicale, iar prin aceste achiziții reușim să îmbunătățim substanțial sistemul medical din județ.Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în bunul mers al acestor achiziții, în special colegilor din Consiliul Județean.”, a declarat Aladin Georgescu.

De la începutul pandemiei, Consiliul Județean Mehedinți a încheiat contracte pentru un număr de 16 loturi de aparatură și echipamente medicale, o mare parte dintre ele fiind deja livrate și instalate în secțiile Spitalului Județean.

“Atenția noastră s-a concentrat pe asigurarea condițiilor necesare pentru tratarea pacienților diagnosticați cu coronavirus și pentru îmbunătățirea infrastructurii medicale din Mehedinți.”, a adăugat președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...