MEHEDINȚI: A ÎNCEPUT ASFALTAREA DJ 671E, DE-A LUNGUL CHEILOR COȘUȘTEI

0
28

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers sâmbătă pe DJ 671E, acolo unde a început asfaltarea celor 18,5 km, între localitățile Dâlbocița (com. Ilovăț) și intersecția cu DJ 670 (com. Isverna).

“Cel mai frumos drum dintre cele pe care le avem în lucru a ajuns la faza în care se asfaltează! Peisajul pe care îl oferă este unul minunat, de-a lungul Cheilor Coșuștei, trece pe lângă Mănăstirea Coșuștea-Crivelnic și duce la Podul lui Dumnezeu și Peștera Isverna. ↗️Îl parcurg cu plăcere dintotdeauna, dar de acum încolo, toate aceste bogății ale județului vor fi mult mai accesibile tuturor locuitorilor și turiștilor, pentru că va putea fi străbătut în condiții foarte bune și de siguranță. 

Astăzi a început asfaltarea și am vrut să fiu, împreună cu primarul comunei Isverna, Ionuț Stoican, alături de cei care muncesc pentru că este un proiect foarte important pentru județul Mehedinți.Până în luna noiembrie întreg proiectul de modernizare a celor 18,5 km va fi finalizat. “, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

S-au făcut deja zidurile de sprijin, podețele transversale, podurile dalate și rigolele. După asfaltare se va realiza parapetul pe o distanță de 10 km și accesele la proprietăți. Drumul traversează teritoriul administrativ al comunelor Ilovăț, Șișești și Isverna.