spot_img
24.6 C
București
sâmbătă, iunie 10, 2023
AcasăAnalizeMedvedev: Un guvern ucrainean se formează în exil într-una dintre țările europene....

Medvedev: Un guvern ucrainean se formează în exil într-una dintre țările europene. Ucraina va dispărea. Rusia și țări din UE vor prelua teritorii

-

Dmitri Medvedev, șef adjunct al Consiliului de Securitate al Federației Ruse , consideră că Ucraina ar putea dispărea după finalizarea războiului în procesul de împărțire a acesteia fiind implicate Rusia și o serie de state UE.

- Reclama -

Pe canalul său de telegramă, el a descris posibile scenarii despre cum va dispărea Ucraina, precum și care este riscul unei reluări a conflictului în Europa și în lume.

„Ucraina dispare după finalizarea războiului în procesul de divizare a acesteia între Rusia și un număr de state UE. Un guvern ucrainean se formează în exil într-una dintre țările europene”, a scris el. 

Conflictul din acest caz, potrivit lui Medvedev, se va încheia „cu garanții rezonabile de nereluare în viitorul apropiat, dar cu menținerea activității teroriste a naziștilor ucraineni, care vor fi dispersați pe teritoriul statelor UE. care vor primi pământurile ucrainene de vest”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img