spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăcoronavirusMedicul sud african care a descoperit Omicron, dezvăluiri șocante: Au existat o...

Medicul sud african care a descoperit Omicron, dezvăluiri șocante: Au existat o mulțime de presiuni din partea oamenilor de știință și politicienilor europeni care mi-au cerut „Vă rog să nu spuneți că este o boală ușoară”

-

Medicul sud-african care a descoperit tulpina Omicron a dezvăluit că a fost „presată” să descrie varianta ca fiind mai periculoasă decât este în realitate.Dr. Angelique Coetzee a fost unul din primii medici care au raportat noua variantă în noiembrie anul trecut și a spus că provoacă simptome „ușoare” celor din țara ei. Dar ea susține că i s-a spus de către oameni de știință și politicieni din întreaga lume că descrierea ei este greșită, scrie Daily Mail.

- Reclama -

„Din cauza tuturor mutațiilor Covid, toți acești oameni de știință și politicieni care nu sunt din Africa de Sud m-au contactat spunându-mi că am greșit când am vorbit, că este o boală gravă… ”, a spus Dr. Coetzee pentru The Daily Telegraph.

„În Africa de Sud este o boală mai ușoară, dar în Europa este o boală gravă, gravă, mi-au cerut politicienii să spun. Au existat o mulțime de presiuni din partea oamenilor de știință și politicienilor europeni care mi-au cerut „Vă rog să nu spuneți că este o boală ușoară”, a mai spus ea.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...