spot_img
16 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeMașinile Transelectrica transportă mobilă pentru rudele șefilor

Mașinile Transelectrica transportă mobilă pentru rudele șefilor

-

Două mașini aflate în proprietatea Transelectrica, societate cu capital majoritar de stat, au fost folosite zilele trecute la transportarea de mobilă, în interes personal. Una din cele două mașini în cauză aparține Unității Teritoriale de Transport Sibiu, condusă de fostul viceprimar al Sibiului, Tiberiu Drăgan, scrie Turnul Sfatului din Sibiu.

Evenimentul a avut loc în data de 4 martie, o mașină cu numărul de înmatriculare SB 20 STS, aparținând Unității Teritoriale de Transport Sibiu, și una cu numărul de înmatriculare B 193 TEL, aparținând Unității Teritoriale de Transport Bacău, ambele în subordinea Transelectrica, fiind fotografiate cum încarcă mobilă de pe strada Aurel Decei din Sibiu, pentru o persoană privată.

- Advertisement -

Sursele Turnul Sfatului spun că beneficiarul transportului de mobilă ar fi o rudă a directorului UTT Bacău, care în loc să apeleze la o firmă specializată în transportul de mobilă a beneficiat de o mașină a Transelectrica trimisă de la Bacău la Sibiu. Mai mult decât atât, întregul proces s-a desfășurat la mijloc de săptămână, în timpul programului de lucru, cei doi șoferi care au ajutat la încărcat fiind angajați ai societății Transelectrica.

Transelectrica este o societate listată de bursă, cu acționariat majoritar statul român, prin Secretariatul General al Guvernului, care deține peste 58% din acțiuni. Societatea este împărțită administrativ în opt Unități Teritoriale de Transport, cea cu sediul în Sibiu acoperind șase județe și fiind condusă de Tiberiu Drăgan, fostul viceprimar al Sibiului. În vara anului 2019 acesta era numit viceprimar, după ce deținuse anterior calitatea de consilier local din partea PNL. Un an mai târziu, în iunie 2020, el și-a dat demisia din primărie pentru a fi numit în funcția de manager al Transelectrica Sibiu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img