MĂRTURISILE LUI TOLONTAN: Fiul meu m-a certat pentru #Colectiv, sunt de stânga, am casă de 250 mp, câștig mult, am nevastă corporatistă, sunt un profitor al tranziției/ Eugenia Vodă a spus că Tolontan s-ar potrivi într-o aripă a SRI

0
333

Jurnalistul Cătălin Tolontan a mărturisit sâmbătă seară în emisiunea Profesioniștii de la TVR 1 pe care Emilia Șercan a părăsit-o în lacrimi că a fost criticat de fiul său de 19 ani pentru articolele pe care le-a scris după drama din #Colectiv.

CITIȚI ȘI: SCENE HALUCINANTE LA TVR/ Emilia Șercan a plecat în lacrimi din emisiunea Eugeniei Vodă: MĂ SIMT O MARE IMPOSTARE/ Tolontan: Nu mă simt deloc rău că lucrez la Voiculescu/ ÎNREGISTRAREA EMISIUNII

Fiul meu mă critică de câte ori are ocazia, m-a criticat pentru seria de articole după #Colectiv, a spus Tolontan.

Am avut mai mult decât 8500 de euro cât a câștigat Emilia Șercan pe lună de la Vîntu, a mărturisit Tolontan.  El nu a precizat sumele pe care le-a câștigat, dar în presă s-a speculat că ar fi ajuns la 30.000 de euro pe lună ca șef al Gazetei Sporturilor.

Domiciliez în mulți metri pătrați, cam 250, a precizat Tolontan. El a spus că nu are datorii la bănci, iar soția sa este corporatistă.

La observația Eugeniei Vodă că este un bogătaș al tranziției, Tolontan a replicat: Da, sunt un profitor…

Sunt de stânga, a mai mărturisit șeful Gazetei Sporturilor

ÎNREGISTAREA EMISIUNII (CLICK PENTRU A VIZIONA)

În emisiune Eugenia Vodă a spus că Tolontan s-ar potrivi într-o aripă a SRI-ului autohton.

Tolantan e un scriitor refulat, a mai spus Vodă.