Mărturii șocante de la intrarea în Grecia: Toată această mascaradă, cu pretenții de act medical face ca trecerea frontierei terestre grecești să dureze ore bune, fără ca pe vreun oficial grec sau român să îl intereseze acest aspect

0

Măi, Mitsotakis Testotakis! Nu îți este rușine să îți bați joc de niște cetățeni ai UE în așa hal? Poza este făcută în singura vamă terestră deschisă a Greciei. Unde exista un singur post de testare… mai exact o tarabă (o măsuță pliantă cu niște testere pe ea).Păi de ce măi, Mishtotzakis, să dăm bani ca să ne testăm în România dacă pe voi nu vă interesează și ne țineți în soare ore în șir ca pe niște oi bete, ca să ne retestați pe aproape toți din nou?, a scris pe facebook Ingrid Mocanu, care a publicat și mai multe fotografii.

MĂRTURIA LUI INGRID MOCANU:
Și știți cum se testează la greci? Te așează pe un scaun, în văzul tuturor, printre tiruri și mașini (nici măcar un cort ca al lui Vela sau o mușama de duș, acolo) și îți dă o duduie cu un băț pe limbă în timp ce tu stai cu gura căscată în văzul tuturor celor ajunși la Testul cel de aur. Nici urmă de seriozitate, confidențialitate, așa cum se face la laboratoarele private din România.
Iar „medicul” care se ocupă de coordonarea testărilor Covid 19 prin vamă (în realitate un puști de vreo 23-24 de ani) purta masca sub bărbie.
Vreun consul al României prin Grecia, ceva? Să își miște nițel șuncuțele de la plajă să bage un cap prin taraba aia unică de testare de la Kulata care determină timpi de tranzitare a graniței de ore în șir?
Și Grecia e o țară frumoasă, cu mulți oameni minunați… păcat că și ea e guvernată… de același tip de conducători.
Rușine, Mitsotakis Blocotakis… de vămi 🙄

În continuarea postării mele anterioare, ca să nu avem vorbe la proces (s-ar putea să mă judec cu Mitsotakis căci deja ai noștri sunt faliți 😁) vă arăt și câteva poze (am și film) cu grozăviile care li se întâmplă unor cetățeni europeni în singura vamă terestră funcțională.
Oamenii stau la o coadă kilometrică, apoi li se spune aproape tuturor (peste 80%) că le trebuie retestare, că testele lor nu au nicio valoare.
Vine un medic (cel în pantaloni scurți, cu masca sub bărbie) și le ia testele celor ce insistă că ei le au, nici nu se uită la ele, zice că nu îl interesează și te trimite la ”testare”.
Așa-zisa ”testare” se derulează de la o măsută pliantă, de plastic, ”pacientul” se așează în mijlocul punctului de frontieră, pe unde trec toți cei ce îl compătimesc pe nefericit și, în văzul tuturor, acesta stă cu gura căscată, în ”aerosolii” de gaze de eșapament și în stropii de salivă ai celor care nu poartă mască (medic, polițist de frontieră, etc). Apoi, pe scena improvizată apare o duduie cu un băț (nu se știe de unde luat), aproape singura de acolo care poartă mască, care dă cu el pe limba gură-cască-lui de pe scaunul pliant.


Toată această mascaradă, cu pretenții de act medical face ca trecerea frontierei terestre grecești să dureze ore bune, fără ca pe vreun oficial grec sau român să îl intereseze acest aspect.
PS – Bine că virusul ”ucigaș” s-a localizat în gât ori nas, ca să poată fi testat, iar nu în fund, că nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi stat ”pacienții” cu fundul în soare să fie testați 🤩
PPS – Domnule Ciamba (ambasadorul României în Grecia), cum e berea pe plajă? Rece? Să nu faceți roșu în gât! 😁🤓