spot_img
5.2 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăhighlightMĂRTURII ȘOC DIN PALATUL COTROCENI: Tatiana Bran NU a fost nici măcar...

MĂRTURII ȘOC DIN PALATUL COTROCENI: Tatiana Bran NU a fost nici măcar în Centrul de Presă

-

O mărturie care o contrazice total pe Tatiana Niculescu Bran, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, vine chiar din interiorul Palatului Cotroceni. Jurnalistul Silviu Sergiu, redactor șef adjunct la Evenimentul Zilei, a publicat pe contul său de facebook precizările unei surse din interiorul Președinției României.
SS
1. Doamnele in halate despre care doamna spune ca „se fac ca trebaluiesc” vin la munca la ora 5. Pana la 9 toate, dar toate birourile sunt luna. Lucreaza in 2 schimburi, pe un salariu de mizerie.
2. Daca ar fi vizitat Centrul de presa ar fi vazut acolo, in hol, un automat cu cola, napolitane (nu expirate!), ciocolata si chiar si sandwich-uri proaspete. Se pare ca nu a avut interes.
3. Daca vroia sa bea apa plata fara bon si spp-ist care o serveste ca pe o lady trebuia sa iasa din birou, sa faca dreapta pana in capatul holului si ar fi dat de chioscul din interiorul palatului. Ar fi scos 2 lei si ar fi fost servita.
4. Cantina a existat in interior, dar a fost inchisa LA SOLICITAREA ANGAJATILOR. Mancarea era putina, proasta si scumpa. Oamenii au preferat firmele de catering si au constatat ca restaurantul intern era inutil, asa ca s-a cerut in bloc inchiderea lui.
5. La Cotroceni nu sunt bani de hartie si ea vrea perdele noi!!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img