spot_img
16.8 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasămediuMărturia tatălui fetei din Olt care a fost violată de patru tineri:...

Mărturia tatălui fetei din Olt care a fost violată de patru tineri: Dupa i-au cerut bani „pentru o bere”

-

”S-a luat curentul, o dată, s-a luat de două ori, a treia oară s-a luat de tot. Tot blocul avea curent, ele nu aveau. Nenorociţii ăia (violatorii, n.r.) ştiau unde stă fata mea. Ea a coborât în faţa blocului împreună cu o prietenă mai mică – 15 ani – ca să cheme un taxi şi să meargă împreună la domiciliul prietenei fetei mele. Treaba sigur a fost premeditată: unul din băieţii din grup, pe care fata mea îl ştia prin prietenul ei, a văzut-o pe fată şi a intrat în vorbă cu ea, i-a reproşat în glumă-în serios că de ce nu l-a chemat şi pe el la majorat, s-au pupat de felicitare, apoi el Alexandru Ionuţ le-a întrebat unde se duc şi apoi s-a oferit să le ducă el la Costi, prietenul fetei mele. (…) Au plecat împreună, fata mea şi prietena ei, plus încă doi băieţi, iar pe drum ea a telefonat la prietenul ei spunându-i că îi este teamă şi că nu are încredere în persoanele cu care se afla în maşină”, povesteşte tatăl fetei-victimă, Traian R, pentru adevarul.ro. (VEZI VIDEO)

CITESTE SI: ALT VIOL IN GRUP: 4 VIOLATORI, LIBERI/ UNUL ESTE MILITAR LA BAZA SUA DE LA DEVESELU
Acesta spune că atacatorii au fost masaţi în două autoturisme. Pe drumul dintre comuna Deveselu şi oraşul Caracal, cele două maşini au oprit şi au intrat pe un camp, noapte fiind. Fata minoră a fost lăsată într-una din maşini, sechestrată de către unul din membrii grupului, în vreme ce ceilalţi patru tineri au luat-o cu ei pe fata care tocmai împlinise 18 ani. Fetele ar fi încercat să fugă parcă presimţind că urma ceva rău, dar au  ajuns rapid ajunse din urmă de tinerii dornici de distracţie, iar fata pe care aceştia puseseră ochii a fost bruscată şi lovită cu pumnul în cap. ”Fata mea s-a pus în genunchi în faţa lor şi i-a rugat s-o lase să plece chiar şi pe jos, le-a dat inelul de la mână pe care noi i-l făcusem cadou, banii – 10 milioane ROL pe care îi avea de la majorat, dar ei nu au vrut să audă. În acest timp, cealaltă fată mai mică a fost trasă de păr şi dusă în cealaltă maşină. Apoi ei şi-au bătut joc de ea cum au vrut…”, spune tatăl fetei, cu vocea stinsă.

- Advertisement -

CITITI SI: ALT CAZ STRIGATOR LA CER: 2 dintre cei 4 violatori ai premiantei din Caracal SUNT RECIDIVISTI, DAR SUNT LIBERI
După consumarea faptei, doi dintre cei cinci membri ai grupului au vrut să le ducă pe fete acasă la Caracal. ”Fetele s-au urcat în maşină iar că nu aveau ce face. La marginea oraşului Caracal, fata mea le-a spus să o lase acolo pentru nu mai rezista să stea cu ei în maşină. Ei i-au cerut atunci 100.000 (10 lei, n.r.) fetei ca să se ducă să bea o bere, fata le-a dat de frică numai să o lase să plece…”, povesteşte, cu greu, tatăl fetei.

Fata a depus plângere la Poliţie chiar în noaptea cu pricina. De ruşine, ea nu a putut să le spună direct părinţilor ei ce i se întâmplase.
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal au confirmat existenţa unui dosar în acest sens: ”Pe data de 15 iunie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal a fost înregistrată o plângere penală a unei persoane de sex femeiesc în vârstă de 18 ani ce a reclamat săvârşirea unei infracţiuni de viol de către mai multe persoane. S-au făcut cercetări specifice, au fost identificaţi autorii şi, deoarece unul dintre aceştia este militar (militar român angajat la baza NATO din Deveselu, n.r.), s-a dispus declinarea competenţei către Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti. Acolo urmează să fie efectuată urmărirea penală şi, în funcţie de probe, va fi sesizată instanţa sau se vor lua alte măsuri”, a declarat Cristian Popescu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. Tinerii acuzaţi de viol nu au petrecut nici o oră în arest preventiv până în prezent.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img