spot_img
16.6 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAnalizeMarșalic îl susține pe Dunca pentru un nou mandat in fruntea CJ...

Marșalic îl susține pe Dunca pentru un nou mandat in fruntea CJ Caraș Severin

-

Omul cu o doua cotă de încredere în rândul liberalilor cărășeni, Jaro Norbert Marșalic a afirmat că propunerea adoptată și votată de Biroul Permanent Județean al PNL pentru candidatura la președinția Consiliului Județean este Romeo Dunca, transmite Reper 24.

„E drept că aceasta este propunerea noastră, dar ea trebuie parafată de Biroul Național al PNL. Nu avem o dată precisă pentru acest BPN, dar, cu siguranță, el se va desfășura undeva în primăvară. Nu poți să vii cu un candidat mai târziu, decât dacă ești inconștient“, a precizat deputatul PNL de Caraș-Severin, dr Jaro Marșalic.

- Advertisement -

În ceea ce privește dorința actualului președinte al Consiliului Județean de a avea o majoritate clară în viitorul CJ, deputatul Marșalic a precizat: „Este ideal să ai o majoritate, să poți să guvernezi în liniște și pace. Dacă ai nevoie de o majoritate, ești obligat să faci o serie de compromisuri de la programul pe care ți l-ai propus. Oricum la începutul primăverii vom mai face un sondaj de opinie, la fel cum vor face și celelalte partide să vedem cum stăm“.

Deputatul liberal a mai adăugat că personal este convins că Romeo Dunca va câștiga la următoarele alegeri. Cât despre felul în care s-a dezvoltat județul, Jaro Marșalic a afirmat: „Teoretic se putea mai bine; practic atât s-a putut“.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img